+36709444210 mydxnmail@gmail.com

Bűvös Hetes – Háromszor

2020-ban újra elérhető – ezúttal mindenki számára.

DE csak 7 napig.Ez volt az eredeti terv.

Az ismert körülmények és az ezzel együtt megszaporodott tennivalóim miatt azonban nem tudtam időben eljuttatni mindenkihez a könyv hírét.

Így – és ezzel stílusosan a könyvre is jellemző 3×7 – nél maradva:) – összesen 3 hétig hagyom fenn a megrendelési lehetőséget.

Neked szól a Bűvös Hetes – Háromszor c. könyvem

– ha szereted az önfejlesztő, személyiségfejlesztő könyveket, amelyek által egyre közelebb kerülhetsz valódi önmagadhoz, amelyek segítségével egyre sikeresebb lehetsz Életed minden területén

– ha szívesen olvasol arról, mások milyen állomásokon keresztül érték el a kitűzött célokat, milyen akadályokon küzdötték át magukat az álmaikért, és ha a mások tapasztalatai által szívesebben jársz gyorsabban a saját utadon

-ha érdekelnek praktikus javaslatok, tippek, hogyan állhatsz hozzá úgy az életedhez, hogy könnyebbek, szebbek legyenek a mindennapok

-ha érdekel, hogyan érhető el a DXN Gyémánt szint úgy, hogy közben önmagad maradsz, a barátaid sem kerülnek el, és még az odáig vezető utat is élvezed

-ha szereted a kész, működő módszereket, amiket csak alkalmaznod kell a tervezésben, megvalósításban

-ha olyan network marketing üzletet keresel, ahol valóban egy közösség, egy nagy család tagja lehetsz és minden támogatást megkapsz ahhoz, hogy a magad életére szabottan, a te képességeidnek megfelelően építhesd fel a saját passzív jövedelmedet termelő csapatodat- beépített kényszerek nélkül, és

-ha olyan MLM-et keresel, ahol a termékek valóban eladják önmagukat

A Bűvös Hetes – Háromszor 2020.december 2-ig rendelhető! >>

Ez az oldal időnként újabb információkkal frissül, egészen december 2-ig.

A könyvről

Ez könyv, az első könyvem nagyon gyorsan született. Az ötlettől a megjelenésig nem telt el egy hónap sem. 2018. január 31-én elértem az első jelentősebb vezetői szintet, DXN gyémánt lettem. Akkor éreztem a hívást: most kell megírnom a könyvemet. Február elején álltam neki az eredetileg csak e-booknak szánt könyv megírásának, amely végül március elején valódi könyvként került ki a nyomdából. Azon a napon kapták kézhez a megrendelők, amikor gyémánttá avattak.  

A könyv, amely olyan, mint egy igaz barát. Kézen fog és vezet az úton.

Útmutató tervezővel, 

fejlődésedet szolgáló eszmefuttatásokkal,

és inspiráló történetekkel.

3 fő fejezet, 7-7 alfejezettel. 

Az első nagy fejezetben kap helyet  a  tervezési módszer. DXN Gyémántként sok tapasztalat van mögöttem, ami a szponzori, mentori munkát illeti.

A második fejezetben személyiségfejlesztő anyagot találsz. Talán a legfontosabbak azok a gondolatok, amiket saját életem alapján, a tapasztalataimból leszűrve osztok meg veled.

A harmadik nagy fejezetben az elmúlt évek eseményeiből, történéseiből szemezgetek. A DXN-hez való csatlakozásomtól a DXN Gyémántig tartó utam egyes állomásait eleveneítem fel.

Mindezzel az a célom, hogy neked útmutatást és bátorítást adjak.

Rendeld meg most! >>>

Itt olvashatod el, mit mondott a szponzorom a könyvről.

A teljes sztori a könyvben olvasható. De már most megveheted az első könyvemet, amit abból az alkalomból írtam meg 2018-ban, hogy DXN Gyémánt lettem.

A DXN nagy családjának egy kedves tagja, aki évek óta követte életemet és mindig nagyon szurkolt

Itt olvashatod el – ha még szükséged van véleményre -, hogy mit mondott a könyvről a felső vonalam >>>

Sok kedves ismerős, barát is küldött visszajelzést.

A könyv hátlapján részleteket olvashatsz azokból az ajánlásokból is, amiket a gödöllői és a mosonmagyaróvári csapatom vezetőjétől kaptam.

Mit érdemes még tudnod a könyvről?

Ez nem egy regény:), nem szépirodalmi mű.

Ennek megfelően bárhol, bármikor belelapozhatsz – amit ajánlok is. Hiszen ahogy telik az idő, újabb és újabb tapasztalatokra teszünk szert, ami által világlátásunk, szemléletünk is változhat. Egyes jól ismert mondatok új értelmet nyerhetnek. Vagyis a könyv – ahányszor előveszed – mindig hozhat új gondolatot, felismerést, eddigiektől eltérő magyarázatot, akármelyik oldalon is nyíljon ki, amikor leveszed a polcról, vagy kinyitod a fájlt.

Kicsit betekinthetsz a könyv születésének titkaiba.

Hogyan született a könyv ötlete, mikor és hogyan kezdtem írni, mi adta az inspirációt, kikkel akartam megosztani a gondolataimat.

Az első nagy fejezet azt a tervezési módszert mutatja be, amiről a könyv a címét kapta – Bűvös Hetes.

Ez a hét lépéses módszer segíthet elérni az első kisebb sikerek után a vágyott nagyobb célokat is: a csapat növekedését, az egyre nagyobb forgalmat és az ezzel együtt járó növekvő jutalékot, a passzív jövedelmet.

A második nagy fejezetben a Hét Valóról olvashatsz.

Vannak bizonyos – tőlünk függetlenül létező – törvényszerűségek a Világban. Bizonyos jelenségek nélkülünk is léteznek és működnek. Ugyannakkor az Életünk nagyban függ attól, hogy ezekhez a Valókhoz hogyan viszonyulunk. Ebben a fejezetben az én akkori tudásom, tapasztalataim szerinti meglátásaimat, gondolataimat is olvashatod a Hét Valóval kapcsolatban.

A harmadik fejezet lesz az, ami megerősítést ad Neked is, hogy bárkinek sikerülhet! – Cél a Gyémánt!

Ebben a fejezetben elmesélem, hogy találkoztam egyáltalán a DXN-nel, az első 3in1 DXN-es kávéval. Megtudhatod, hogy engem mi vezetett odáig, hogy törzsvásárlóként csatlakoztam, és hogyan épült a kis csapatom lépésről lépésre. Ezek a sztorik, a csapattársaim sikerei a bizonyítékok arra, hogy Neked is működhet! A könyvben említett csapattársaim jó része azóta újabb szinteket értek el…

A melléklet is nagyon hasznos lehet, ha szívesen olvasol önfejlesztő és/vagy üzleti könyveket.

Itt felsoroltam azoknak a könyveknek, online és egyéb tanfolyamoknak a címét (több, mint 100 cím) , amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy azzá váljak, aki a könyv születésének idején voltam. Ha kétségeid vannak önmagaddal kapcsolatban, lehet, hogy ezek az anyagok segítenek felismerni a képességeidet, a benned rejlő lehetségeket.

Hazafelé Kolozsvárra a Gyémántavatóm után könyvemmel a kezében

Kattints ide a rendeléshez >>

Farkas Anikó DXN gyémánt
A szerző:
Dr.Farkas Anikó
DXN Gyémánt, Sikertréner
Inspiráló, motiváló személyiségének, tudásának és tapasztalatának köszönhetően kedvelt előadó, mentor a szakmájában és csapatában is. A Bűvös Hetes – Háromszor sztorija okán előadó volt a Könyv2020 online konferencián.

Valamikor régen, huszonéves koromban kezdtem olvasni önfejlesztő könyveket, amelyeket két fő csoportra bontanék. Személyiségfejlesztés témájú és üzleti irodalmak töltik meg a könyvespolcom jelentős részét. 

Ezek a könyvek hatással voltak életemre. Arra, hogy felismertem, az én utam a tanulás és tanítás egy életen át.

Küldetésemnek megfelelően ezt megelőzően több e-bookot és online tananyagot hoztam létre és forgalmaztam az évek során. Meg persze tanítottam illetve tanítok is, több módon, több szinten.

Az egyik legjobb mód az önfejlesztés és a tanítás összekapcsolására az, ha az ember csapatot épít, mondjuk egy MLM-ben. 2018 februárjában elértem egy olyan pontra, amikor muszáj volt megírnom a könyvet. A részleteket elolvashatod a könyvben. A Bűvös Hetes – Háromszor is besorolható az önfejlesztő könyvek kategóriájába, ajánlom szeretettel.

Rendeld meg most! >>>