+36709444210 mydxnmail@gmail.com

“Őszinte vallomás következik most még itt melegében.
Nos, Anikóval nagyon sok mindent átéltünk az elmúlt évek alatt, és tudom, hogy mennyi mindenre képes. De bennem volt egy olyan elképzelés, hogy egy igazán jó könyvet, még ha nem is évek, de több hónap kitartó és önfeláldozó munkájával lehet létrehozni. El sem tudtam képzelni, hogy ennyi munka, elfoglaltság mellett, hogy tud majd Anikó egy kerek egész könyvet létrehozni, szépen megfogalmazni, és befejezni. Azt is tudtam, hogy Anikóhoz mindig jó szívvel adok ajánlást, véleményt, de a könyvről csak azután fogok írni, hogyha az elejétől a végéig elolvastam.
 Izgalmas volt látni, ahogy Anikó haladt előre, aktívan kampányolt (ó, hát mit neki még egy könyvbevezetési kampány is… ), és sorra jöttek a segítők, Szandi is a korrektúrázással, a szépséges borító, és a 9. szülinapra várhatóan már a kész könyv ott lesz a kezünkben. (Megjegyzés: kész lett:))

2 napja landolt a Bűvös Hetes – Háromszor ekönyv változata az e-mailjeim között néhány kedves sorral. Át is küldtem a Kindle ebook olvasómra, és még aznap elkezdtem olvasni, és csodás élményben volt részem. Olyan ez a könyv, mintha Anikó leülne veled egy kellemes helyen, csak egymásra figyelnétek, és ő mesélne-mesélne. Saját példákkal, tapasztalatokkal… Azt a sok mindent, amiről tanult, olvasott, megmutatja hogyan jelent meg az életében, milyen tanulságai voltak, hogy micsoda akadályokat és nehézségeket kellett legyőznie, és végül mi minden sikerült, mert a hite vitte előre.
A könyv olvasása közben átélhetjük milyen az, amikor valaki végre kiengedi a szárnyait, és nem csak óvatosan, hanem igazán, és bátran felugrik a legvadabb szélre is, mert tudja, hogy az fogja még messzebbre repíteni.

A könyvben átjön, hogy Anikó mennyire egy okos, művelt nő, de átjön az is, hogy mit jelent igazán a szíved követni.
Ilyen gyönyörű emléket állítani ennek a gyémántos időszaknak, ez is valóban elismerésre méltó.
Milyen sok könyvet olvastam én is az utóbbi években, de milyen elképesztően jó érzés találkozni ezzel a sok ismerős névvel, olvasni azokról a dolgokról, amik a mi hétköznapjainkat is átszövik. Olyan mintha csak nekünk írtak volna egy könyvet, és ez végül is így is van. 
Amikor azokról a pillanatokról olvastam, amikor gyémánt lett, már ismét potyogtak a könnyeim. A könyv utolsó mondatát olvasva még annál is jobban. Tudtam, így most nem fogok egykönnyen elaludni, ezért meg is írtam neki a gondolataim. De ez sem volt elég, ezért most megírom nektek is. 
Igaz, és nem is tagadom, én tényleg elfogult vagyok Anikóval kapcsolatban, de tényleg nagyon boldoggá tesz az, hogy megírta ezt a könyvet, és azt is érzem, hogy mind szerencsések vagyunk, hogy ezt elolvashatjuk.
Ne száraz szakmai könyvre számítsatok, nem csak az üzletről van benne szó, hanem egy emberről, egy nőről, akinek az útja nagyon sokunkat inspirál.
Jó szívvel ajánlom a könyvet, és ha még eddig nem rendelted meg, de szeretnéd elolvasni, akkor itt teheted meg.”

Faragóné Keserű Judit

Itt rendelheted meg a könyvet >>